ДАН ШКОЛЕ

Дана 15. децембра 2023. године смо прославили Дан школе! Битно је и неопходно да у овим изазовним временима останемо заједно, да славимо и поштујемо оне који су нас својом храброшћу задужили. Да се сећамо традиције и чувамо огњиште и колевку, да од старог не одлазимо а да ново не одбацујемо. СРЕЋАН НАМ ДАН ШКОЛЕ!

ДРУГ ДРУГУ ❤️

Према годишњем плану тима Црвеног крста којим руководи наставник биологије Раде Перуничић, одржана је радионица на тему „Друг другу“. Учитељице Јелена Самарџић и Данка Лишанин су на креативан начин обележиле дан. Ученици су један другом поклањали поклоне које су правили током часова Одељенске заједнице и Ликовне културе.

ИЗВЕШТАЈ ТИМА ЦРВЕНОГ КРСТА

Поводом 1. децембра а према годишњем плану Тима црвеног крста, наставник биологије Раде Перуничић је спровео активност и обележио наведени Дан против хива. Наставник је ученицима 7. и 8. разреда предочио шта је хив вирус, како се преноси и какве су мере заштите. Коришћени су пригодни наставни садржаји из уџбеника биологије за 8. разред. У договору са предметним наставником Једносменске наставе ученици ће направити пригодне хамере у циљу подизања знања у вези са полно преносивим болестима.