ОБЕЛЕЖЕН ДАН ШКОЛЕ 2019.

Данас, 16. децембра 2019. године, са почетком у 12 часова у просторијама ђачке трпезарије свечаним програмом обележен је још један Дан наше школе.

У програму приредбе су учествовали ученици свих разреда. На самом почетку представили су се наши најмлађи – предшколци који су извели драмску тачку „Судија јеж”. Никон њих на сцени смо видели ученике млађих разреда у извођењу музичке тачке „Еј, драги, драги”, драмских тачки „Сликар” и „Нека живи наша шума” после чега су заиграли „Ерско коло”. Ученици старијих разреда имали су задатак да дочарају школске ситуације. Извели су драмске и музичке тачке „То раде”, „Августу, јави се” а опробали су се и у улогама модерних хајдука по истоименом роману Бранислава Нушића. Приредба је завршена групним наступом свих ученика који су отпевали песму Ђорђа Балашевића „Само да рата не буде”.

Програм приредбе пратила је презентација у вези са активностима наше школе. Поздравну реч присутнима упутила је директорка Биљана Пивљаковић која је одличним ученицима и ученицима који су учествовали на окружним и републичким такмичењима у току прошле године, доделила награде.

Осим ученика ове године је награђена Весна Радојичић, куварица наше школе.

Награђени наставници:

Санела Митровић, за успешан рад у редовној настави и креативан рад на часовима једносменске наставе.

Јелена Самарџић , зауспешан рад са ученицима и најлепше уређену учионицу.

Милутин Станисавић, за успешан рад са ученицима и пласман на Републичко такмичење из историје.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*
*
Website