Резултати II НИС Олимпијаде из руског језика

У оквиру II Нисове Олимпијаде из руског језика ученица наше школе „Вучић Величковић“, Катарина Новаковић остварила је пласман у финални круг овог такмичења који ће се одржати у Новом Саду. Овај успех је велики јер је наша ученица једина која је остварила пласман у финале са територије Општине Ивањица.

  1. ОШ „Вучић Величковић“, Ученик: Катарина Новаковић 44
  2. ОШ „Вучић Величковић“, Ученик: Тијана Митровић 40
  3. ОШ „Вучић Величковић“, Ученик: Софија Вучетић 34
  4. ОШ „Вучић Величковић“, Ученик: Невена Величковић 33
  5. ОШ „Вучић Величковић“, Ученик: Ивана Митровић 31

Наставник Иванка Коларевић

Честитамо ученици на оствареном резултату.

II НИС Олимпијада из руског језика одржана у школи „Вучић Величковић“

Уз подршку Министарства просвете Републике Србије, компаније НИС и Славистичког друштва Србије, Руски центар фонда „Руски свет“ при Гимназији „Јован Јовановић Змај“ у Новом Саду организује II НИС Олимпијаду из руског језика. Циљ манифестације је промовисање и популаризација руског језика.

На Олимпијади имају право учешћа ученици VII и VIII разреда основних школа и ученици свих разреда свих средњих школа у Србији, Републици Српској и Црној Гори.

Наша школа је узела учешће у категорији ученика VII и VIII разреда основних школа. Такмичење се одржава у два круга. Први квалификациони круг је одржан 28.04.2014. године у нашој школи „Вучић Величковић“ у Међуречју.

Коначна ранг листа, списак награђених учесника, као и тестови са решењима биће благовремено објављени на сајту Руског центра. Школе и ментори са највише учесника у првом кругу Олимпијаде биће награђене захвалницама.

По пријему свих урађених тестова у Руском центру ће се извршити прегледање истих, бодовање и прављење ранг листе учесника, која ће бити истакнута на сајту Руског центра, најкасније до 12.05.2014.године до 20.00 сати.

Ускршњи фестивал

Ове године за Ускрс одржан је фестивал у нашој школи Вучић Величковић. Деца су имала прилику да се такмиче у куцању јајима, затим је одржана Ускршња приредба у којој су учествовали пријатељи из Пољске. Други дан Ускрса је било организовано дружење и излет.

?????????? ??????????

Слике можете погледати на страни Галерија.