Општинско такмичење из географије

Општинско такмичење из географије

22.03. – Одржано је општинско такмичење из географије у ОШ „Кирило Савић“ у Црњеву. Такмичила се ученица осмог разреда Софија Вучетић. Освојила је 52 бода и није се пласирала даље.

 

Књижевна олимпијада

Књижевна олимпијада

 

21.03. – Одржано је окружно такмичење из књижевности у ОШ „Вук Караџић“ у Чачку.  Такмичила се ученица осмог разреда наше школе Катарина Новаковић. Освојила је 15 бодова и није прошла даље.

 

Посета екстерне инспекције

Посета екстерне инспекције

17. i 18. марта 2015. школу је посетила екстерна инспекција са представницима из Чачка и Краљева: Данијела Ковачевић Микић (руководилац), Милорад Крунић и Наташа Симовић (Краљево). Они су извршили спољашње вредновање рада наше школе.

Светосавски квиз

Ученици III разреда, наше школе, учествовали су на Светосавском квизу са темом –100 година од почетка Првог светског рата.Пре такмичења ученици су добили потребан материјал, упутства и припрему за такмичење.Школско такмичење одржано је 28.01.2015.године.Кроз питања, игру асоцијација, уочавање, запажање ученици су показали знање и разумевање дате теме.Прво место на такмичењу освојио је Дејан Маричић, друго Јована Јевтовић и треће Петар Аџић.На крају такмичења ученици су добили дипломе и награде.

 

 Милка Радивојевић

                            slika1 slika2 slika3