ИЗВЕШТАЈ СА ФЕСТИВАЛА ДЕЧЈЕГ СТРИПА У ОРГАНИЗАЦИЈИ МИНИСТАРСТВА КУЛТУРЕ РЕПУБЛИКЕ ХРВАТСКЕ

 

Поводом Фестивала дечјег стрипа под покровитељством Министарства културе  Републике Хрватске наша школа је послала изабране странице са стрип албума и учествовала на конкурсу.

 

 

Радови су послати у наведеном року до : 25. 4. 2018. године. Фестивал је трајао од  27- 28. 4. 2018.године у ходницима школе „ Антун и Стјепан Радић“  у Гуњи. На вестивалу је одабрано неколико школа из Хрватске као најбоље пласиране. Ученици наше школе су добили диплому за учешће на конкурсу  и наставник биологије. Ученици који су учествовали на конкурсу су : Аџић Милица,Невен Станић, Бојана Вукотић, Милијана Пантовић.

Наставник биологије: Раде Перуничић

КУМУЛАТИВНА НАСТАВА ЗА ПЕТАКЕ-ПЛИВАЊЕ

 

 

У оквиру реализације програма кумулативне наставе за ученике петог разреда ОШ „Вучић Величковић“из Међуречја одржани су часови пливања.С обзиром да су ученици пливачи часови су им били више забавни.Имали су времена и за игру у води и за по који скок ,а када су исцрпели енергију ,чекале су их топле фотеље ,сауна и турско купатило .Ученици су веома задовољни и мотивисани начином на који су испунили своје време.