ЈЕСЕН ЈЕ СТИГЛА И У ИЗДВОЈЕНО ОДЕЉЕЊЕ НАШЕ ШКОЛЕ У ЦРВЕНОЈ ГОРИ

Данас, 30. септембра 2021. године, ученица трећег разреда издвојеног одељења наше школе у Црвеној Гори – ЈОВАНА ЗАРИЋ – је заједно са својом учитељицом МИЛКОМ РАДИВОЈЕВИЋ на часу слободних активности правила права мала уметничка дела од плодова јесени дочаравајући на тај начин природу која полако почиње да спава и да се припрема за свој зимски сан како би на пролеће поново била одморна и спремна да нам подари оно најлепше и најбоље од себе – зеленило и цвеће! Браво!

ОД ПОНЕДЕЉКА, 13. СЕПТЕМБРА 2021. ГОДИНЕ, ОБРАЗОВНО-ВАСПИТНИ ПРОЦЕС У НАШОЈ ШКОЛИ ЋЕ СЕ И ДАЉЕ ОДВИЈАТИ ПО ПРВОМ МОДЕЛУ – НЕПОСРЕДНО (У ШКОЛИ) – ЗА СВЕ УЧЕНИКЕ ОД ПРВОГ ДО ОСМОГ РАЗРЕДА

Погоршана епидемиолошка ситуација на територији општине Ивањица проузроковала је прелаз на други, комбиновани, модел наставе у многим школама које се налазе на територији наше општине.

С обзиром на дозвољени број ученика у одељењу који је прописало Министарство просвете, науке и технолошког развоја и сигурно окружење где образовно-васпитни рад може да се одвија у школи, ОШ “Вучић Величковић“ наставља да ради по ПРВОМ моделу – ученици иду сваки дан у школу, истовремено, а настава се одвија непосредно – у учионици.

Часови трају 45 минута.

Време поласка превоза ученика путника остаје исто.

Настава почиње у понедељак, у 8 часова, по устаљеном распореду часова и динамици рада.

СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА У НАШОЈ ШКОЛИ

Данас, 1. септембра 2021. године, професор разредне наставе у нашој школи ЈЕЛЕНА САМАРЏИЋ свечано је дочекала, уз интонирање државне химне, своју нову генерацију првака – поклонивши им оно највредније – своју креативност и оригиналност отелотворене кроз мале, пригодне поклоне којима су се деца веома обрадовала.

Наши драги прваци, добро нам дошли! Срећно! 🍀