УЧЕНИЦИ НАШЕ ШКОЛЕ У ЧЕТВРТОМ ЦИКЛУСУ ПРОЈЕКТА ,,ЗАСАДИ ДРВО“

Акцију садње стабала ,,Засади дрво“ покренули су Adria Media Group и dm drogerie markt, уз подршку Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управа за шуме, Министарства просвете, науке и технолошког развоја, ЈП„ Србијашуме“, ЈП „Војводинашуме“, Покрета Горана Србије, Привредне коморе Србије, Ботаничке баште „Јевремовац“ Биолошког факултета Универзитета у Београду, Шумарског факултета у Београду, Шумарске школе Kраљево, Завода за заштиту природе, а од ове сезоне и два нова институционална партнера – Покрајинског секретаријата за урбанизам и заштиту животне средине и Института за шумарство.

ПРЕДАВАЊЕ ,,БЕЗБЕДНОСТ УЧЕНИКА И ВРШЊАЧКО НАСИЉЕ“ ОДРЖАНО У НАШОЈ ШКОЛИ

Данас, 7. марта 2023. године, представници ПУ Ивањица, СТОЈАН МАРИЧИЋ и НИКОЛА ГОЈКОВИЋ, одржали су ученицима млађих разреда предавање на тему ,,Безбедност ученика и вршњачко насиље“.

УЧЕНИЦИ НАШЕ ШКОЛЕ НА ОПШТИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ У ФУДБАЛУ

У петак, 17. марта 2023. године, са почетком у 9 часова, у ОШ ,,Кирило Савић“ У Ивањици одржано је општинско такмичење у фудбалу.

Наша школа је имала такмичаре у мушкој и женској конкуренцију – али се ни мушка а ни женска екипа није квалификовала на окружно такмичење.

Женска екипа је заузела 5. место, а мушка екипа 7. место.

ПРВО МЕСТО НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ МАТЕМАТИКЕ ЗА УЧЕНИЦУ 4. РАЗРЕДА НАШЕ ШКОЛЕ – ЗАГОРКУ ЗЛАТИЋ

Данас, 18. марта 2023. године, у ОШ ,,Свети Сава“ у Чачку, одржано је окружно такмичење из математике.

Ученица 4. разреда наше школе, ЗАГОРКА ЗЛАТИЋ, заузела је 1. место, освојивши максималних 100 бодова.

Браво за Загорку и њену предметну наставницу ДАНКУ ЛИШАНИН!

Честитамо! Свака част!

УЧЕНИЦИ НАШЕ ШКОЛЕ НА САЈМУ ОБРАЗОВАЊА

У петак, 17. марта 2023. године, у просторијама Дома културе у Ивањици, локална самоуправа, ивањички послодавци и средње школе а у сарадњи са Kанцеларијом за младе из Ивањице организовали су Сајам образовања на ком су своје програме представиле средње школе из Ивањице и околине као и пар факултета из Београда, Чачка и Kраљева.

УЧЕНИЦИ НАШЕ ШКОЛЕ НА ОПШТИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ “ПАЖЉИВКОВА СМОТРА 2023“

На Општинском такмичењу „Пажљивкова смотра 2023“, у организацији Агенције за безбедност саобраћаја, учествовали су и представници ученика првог и другог разреда наше школе.

Смотра је била такмичарског типа, са мноштвом поучних садржаја о безбедном понашању деце у саобраћају.

Сви ученици су добили захвалницу за учешће на поменутом такмичењу.

ПРОМОЦИЈА СРЕДЊЕ ШКОЛЕ УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА ,,ЈАКОВ НЕНАДОВИЋ“ СРЕМСКА КАМЕНИЦА ОДРЖАНА У НАШОЈ ШКОЛИ

Данас, 7. марта 2023. године, МИЛОШ МАРИЧИЋ – представник Полицијске станице Ивањица – одржао је промоцију Средње школе унутрашњих послова ,,Јаков Ненадовић“ из Сремске Каменице за ученике 8. разреда наше школе.