ПОДЕЛА НАГРАДА УЧЕНИЦИМА КОЈИ СУ УЧЕСТВОВАЛИ НА КОНКУРСУ “ДЕТЕ ЈЕ ДЕТЕ ДА ГА ВОЛИТЕ И РАЗУМЕТЕ“ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГРАДСКЕ БИБЛИОТЕКЕ И ИВАЊИЧКОГ ДРУШТВА УЧИТЕЉА

Данас, 27. октобра 2021. године, подељене су награде ученицима млађих и старијих разреда који су учествовали на конкурсу „Дете је дете да га волите и разумете” у организацији Градске библиотеке и Ивањичког друштва учитеља.

Услед епидемијске ситуације, награде нису додељене у Дому културе, већ у оквиру школе.

У категорији ученика другог, шестог и седмог разреда ученици ВУКАШИН БОГДАНОВИЋ, АНДРЕА ВЕЛИЧКОВИЋ и МИЛИЦА САВИЋ освојили су треће место. Сви ученици који су учествовали на конкурсу добили су захвалнице.

ДЕЧЈА НЕДЕЉА 2021. – ДАН ДРУГИ – “ДЕТЕ ЈЕ ДЕТЕ ДА ГА ВОЛИТЕ И РАЗУМЕТЕ“

Другог дана Дечје недеље, 5. октобра 2021. године, према плану активности реализовали смо ,,Игре без граница“ у дворишту школе, након чега смо одржали радионице на којима су наши ученици илустровали права из свог угла.

РЕКОНСТРУКЦИЈА ДЕЧИЈЕГ ИГРАЛИШТА У ШКОЛСКОМ ДВОРИШТУ НАШЕ ШКОЛЕ У ОКВИРУ ЈЕДНОСМЕНСКЕ НАСТАВЕ

Данас, 5. октобра 2021. године, ученици који похађају једносменску наставу у нашој школи су – заједно са својом наставницом САНЕЛОМ МИТРОВИЋ – радили на уређењу и адаптацији школског игралишта.

Ученици су били пресрећни јер ће добити сасвим нови простор за игру и забаву где ће моћи да проводе своје слободно време и у поподневним часовима.

Велика завхвалност иде колегама и помоћним радницима који су помогли у обнови школског игралишта и помогли да се овај дивни пројекат успешно приведе крају. Велико хвала!

ДЕЧЈА НЕДЕЉА 2021. – ДАН ПРВИ – “ДЕТЕ ЈЕ ДЕТЕ ДА ГА ВОЛИТЕ И РАЗУМЕТЕ“

Данас, 4. октобра 2021. године свечано је отворена Дечја недеља у нашој школи. Првог дана осмислили смо дебату кроз презентацију у вези са дечјим правима у одвојеним терминима за ученике млађих и старијих разреда.

Са ученицима старијих разреда разговарала је наставница српског језика Милица Башић, док су са млађим ученицима разговарале учитељице Данка Лишанин и Јелена Самарџић. Циљ дебате је био да наше ученике на сликовит начин подсетимо на права која имају уз помињање и њихових дужности.Такође, данас су ученицима првог разреда подељени беџеви и добродошлице у Дечји савез.