Позив за достављање понуда – једнодневни излет

П  О  З  И  В

Достављање понуда за извођење једнодневног излета

Дестинација:

 I Међуречје – Ивањица – Студеница – Рашка – Нови Пазар – и натраг

II Ивањица – Чачак –Крагујевац – Топола – и натраг

Време извођења излета:  од 15.05 до  30.05.2014.год.

Понуде базирати на 35 ученика и 4 наставника.

Понуде доставити до 25.02.2014.год. на адресу школе ( Међуречје 32255).

Комплетан документ -> Позив за достављање понуда – излет

Награда за ликовни конкурс “Не окрећи леђа насиљу”

Поводом Светског дана борбе против насиља у породици и друштву, под покровитељством Центра за социјални рад у Ивањици, расписан је ликовни конкурс под слоганом “Не окрећи леђа насиљу”.

Ученица 8. разреда наше школе Ивана Митровић освојила је 3. место и новчану награду у износу од 2500 дин. Награда јој је додељена 16. децембра 2013. године у Гимназији у Ивањици.

Честитамо ученици на освојеној награди!

Угледни час биологије

Угледни час биологије одржан је дана 12. 12.2012 године у кабинету за биологију и хемију.

Тема угледног часа: Издвајање хлорофила из листа.
Током часа, ученици су овладали практичним вештинама рада на издвајању хлорофила што се може видети из приложених фотографија. Практичним радом, ученици су се упознали са карактеристикама хлорофила, боји, преламању светлости. Током експерименталног рада, ученици су развили интересовање за практичан рад, развијање међусобне сарадње уз подршку и помоћ наставника биологије Рада Перуничића.

bio3

Остале слике можете погледати на страни Галерија.

Радионица “Упознајмо се са вредностима које нас окружују”

“Покрет за унапређење положаја младих” у сарадњи са Канцеларијом за младе и Општинском управом Ивањица организовао је радионицу на тему “Упознајмо се са вредностима које нас  окружују” (заштита животне средине, еколошки и сеоски туризам и здрава исхрана) 03.12.2013. године у 10 часова у ОШ ”Вучић Величковић” у Међуречју.

Циљ ове радионице је подизање нивоа свести младих о вредности природних ресурса и важности образовања и стручног усавршавања, као и о значају очувања културно-историјских вредности Ивањичког краја. Циљ је, такође, и омогућавање боље повезаности и сарадње локалних органа и деце и младих у руралном подручју, као и указивање младима на значај здравог живота.

Нушићијада 2013 и наша школа

И ове године је одржана 4. по реду обновљена Нушићијада, која је трајала од 30. августа до 1. септембра.
Наша школа је наравно учествовала са својим штандом који је представљао нашу школу кроз занимљив колаж слика, фотографија, предмета и осталих драгоцености.

Више фотографија можете видети на страни Галерија.