УЧЕНИЦИ НАШЕ ШКОЛЕ НА ТРАДИЦИОНАЛНОЈ ОЛИМПИЈАДИ МАЛИХ ШКОЛА У БРАТЉЕВУ

Дана 11. јуна 2021. године одржана је традиционална Олимпијада малих школа чији је овогодишњи домаћин била ОШ „Милан Вучићевић“ Зверац са Братљева.

Олимпијада је почела у 10 часова традиционалним отварањем уз химну и скуп свих учесника такмичења. Као и ранијих година на такмичењу су биле следеће дисциплине:

– Трчање н 50 и 60 м

– Скок удаљ из места

– Бацање кугле

– Шах

– Стони тенис

– Фудбал

– Кошарка

– Одбојка

ОШ „Вучић Величковић“ из Међуречја имала је пријављене такмичаре у свим категоријама и дечака и девојчица. Ученици који су учествовали су од четвртог до осмог разреда и приказали су одлчну посвећеност и пожртвованост како на такмичењу тако и на време припреме пре такмичења.

Школа „Милан Вучићевић Зверац“ као и први пут показала се као успешан домаћин који радо дочекује и гости све такмичаре који директно или индиректно учествују у њему. Такмичење није прекинула ни краткотрајна киша, где су се у међувремену завршила такмичења у затвореном и после престанка пљуска и краће паузе настављена такмичења на отвореном. Такмичење је прошло уз прелепо дружење, фер-плеј и лепо гостопримство домаћина.

Честитамо ученицима наше школе и њиховом предметном наставнику ИВАНУ ПЕТРОВИЋУ на постигнутим изванредним спортским резултатима и успеху! Браво!

УЧЕНИЦИ НАШЕ ШКОЛЕ НА СЛАВИ ЦРКВЕ (ДРУГЕ ТРОЈИЦЕ) У МЕЂУРЕЧЈУ

Данас, 21. јуна 2021. године, на други дан празника Свете Тројице, црква у месту у коме се налази наша школа слави.

Ученици и наставници наше школе су позвани на литургију која је почела у 8 часова ујутру а потом и на славу цркве.

Нека је срећна слава – на многаја љета! 🍀