ПОЧИЊЕ ПРИЈАВА ЗА ВРТИЋ ПРИ ОШ “ВУЧИЋ ВЕЛИЧКОВИЋ“ У МЕЂУРЕЧЈУ

Локална самоуправа у сарадњи са ОШ ’’Вучић Величковић’’ у Међуречју покренула је иницијативу уређења простора за потребе вртића при овој образовној установи. Након састанка на коме су, осим заинтересованих родитеља, присуствовали председник Општине Ивањица – МОМЧИЛО МИТРОВИЋ и његов заменик – НЕНАД ГЛАВИНИЋ, одлучено је да ће се пријаве деце вршити почевши од понедељка 28. септембра 2020. године, у просторијама ОШ “Вучић Величковић“ у периоду од 9 до 12 часова. Да би се приступило адаптацији простора потребно је оформити групу од најмање петнаест пријављених малишана узраста од 2 до 5 година. Уколико се током наредне недеље пријави довољан број заинтересованих, локална самоуправа финансираће радове на адаптацији простора за потребе вртића.

ЈЕДНОСМЕНСКА НАСТАВА У НАШОЈ ШКОЛИ

Једносменска настава у нашој школи се одвија од почетка школске 2020 / 2021. године. Ученици су имали прилику да се сусретну са лего коцкама у настави – и да кроз игру уче и сазнају нешто ново.Један од наставника који учествује у реализацији једносменске наставе је и професор разредне наставе – Јасмина Танкосић. Браво за ученике и њихову наставницу! 👏

ПРИВРЕДНО ДРУШТВО “ПУНИШИЋИ“ д.о.о. ПОКЛОНИЛО ЛЕТЊИКОВАЦ НАШОЈ ШКОЛИ

Данас, 11. септембра 2020. године, Привредно друштво “Пунишићи“ д.о.о. (са седиштем у Међуречју) поклонило је нашој школи прелеп летњиковац који ће, од данас, красити и чинити још лепшим наше школско двориште.

Овом приликом желимо да се ЗАХВАЛИМО Приведном друштву “Пунишићи“ д.о.о. на прелепом поклону и донацији.

Хвала!