ПРВАЦИ, ДОБРО ДОШЛИ!

Данас, 31. августа 2020. године, у 10 часова, професор разредне наставе – ЈЕЛЕНА САМАРЏИЋ – примила је нову генерацију првака у нашој школи и пожелела им топлу добродошлицу. Том приликом је поделила креативно осмишљене дипломе и пригодне поклоне специјално припремљене за сваког од њих.

Игоре, Милоше, Ђорђе и Вукашине – добро нам дошли!

СЕДНИЦА НАСТАВНИЧКОГ ВЕЋА У ПОНЕДЕЉАК, 31. АВГУСТА 2020. ГОДИНЕ, У 12 ЧАСОВА

У понедељак, 31. августа 2020. године, са почетком у 12 часова биће одржана седница Наставничког већа коју ће водити директорка школе БИЉАНА ПИВЉАКОВИЋ.

Дневни ред седнице ће бити везан за годишња задужења наставника као и за усвајање распореда часова за школску 2020 / 2021. годину.

Молимо све колеге да на седници Наставничког већа поштују мере које је прописала Влада Републике Србије у борби против вируса короне – да носе заштитне маске и рукавице и да држе растојање од најмање 2 метра.

Присуство свих наставника је обавезно.

ПРИЈЕМ УЧЕНИКА ПРВОГ И ПЕТОГ РАЗРЕДА У ПОНЕДЕЉАК, 31. АВГУСТА 2020. ГОДИНЕ, У 10 ЧАСОВА

Обавештавамо ученике првог и петог разреда наше школе као и њихове родитеље да ће се пријем нове генерације првака и петака обавити у понедељак, 31. августа 2020. године, са почетком у 10 часова у просторијама школе када ће бити одржани и родитељски састанци.

Нову генерацију ученика првог разреда ће примити професор разредне наставе ЈЕЛЕНА САМАРЏИЋ, док ће нову генерацију ученика петог разреда примити професор енглеског језика ДРАГАН МИЛОЊИЋ.

Желимо им топлу добродошлицу и много лепих и успешних тренутака у њиховом основношколском образовању! Добро дошли и срећно!

СЕДНИЦА НАСТАВНИЧКОГ ВЕЋА У ПЕТАК, 14. АВГУСТА 2020. ГОДИНЕ, У 10 ЧАСОВА

У петак, 14. августа 2020. године, са почетком у 10 часова, биће одржана седница Наставничког већа пред почетак нове школске 2020 / 2021. године.

Главна тема Наставничког већа ће бити организовање образовног процеса током пандемије вируса корона у новој школској години.

Молимо све наставнике, стручне сараднике и остале запослене да поштују мере заштите које су прописане у циљу борбе против вируса корона тако што ће носити маске, рукавице и поштовати препоручену раздаљину од два метра.