ОБЕЛЕЖЕНА СТОГОДИШЊИЦА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ У МЕЂУРЕЧЈУ (1921-2021)

Ове школске године, 15. децембра, пригодним програмом обележен је велики јубилеј у нашој школи – сто година њеног постојања. На самом почетку овог дана уследила је свечана академија у којој су учествовали ученици свих разреда. У уводном делу представили су се ученици старијих разреда драмском тачком „Писци у Међуречју”. Уследиле су музичке тачке ђака: „Чоколада”, „Шта ћу сад да радим” и „Ногице”, у пратњи наставника музичке културе. Ученици старијих разреда представили су се и драмском тачком „Избирачица”, по тексту Косте Трифковића, док су млађи разреди извели музичке тачке „Мајмунски плес” и „Једино другарство нема крај”. Након завршене свечане академије присутнима се обратила директорка Биљана Пивљаковић, поздравивши све госте. Том приликом уручила је награде наставницима: Јасмини Танкосић, Јелени Самарџић, Славици Ћурчић, Драгану Милоњићу и Томици Брадићу, шефу рачуноводства Марији Стаменић и помоћном раднику Драговану Ћериману.

Директорка је похвалила све наставнике који су учествовали у уређењу школског простора, а посебно наставника енглеског језика Драгана Милоњића, који је приредио монографију поводом сто година школе.

Свим ученицима наше школе подељени су пакетићи, донација Црквене општине Ивањица, чији је старешина Ненад Бајић, а од школе су добили прибор.

Након завршеног свечаног дела академије присутни су имали прилику да обиђу школски простор и учионице у којима су изложене награде и успеси из минулог периода, дечји радови са наставних и ваннаставних активности, попут пројекта „Обогаћен једносменски рад”, који је координирала наставница Санела Митровић. Потом су гости су позвани на послужење. Овај јубилеј у нашој школи су медијски пропратили представници „Инфолиге”.

За предивне фотографије са овог великог јубилеја велику захвалност дугујемо колеги Ивану Петровићу! Хвала!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*
*
Website