УЧЕНИЦИ НАШЕ ШКОЛЕ НА БОЖИЋНОЈ ЧАРОЛИЈИ ЗА НАЈМЛАЂЕ И ХУМАНИТАРНОМ БАЗАРУ

Данас, 3. јануара 2022. године, ученици наше школе су под руководством својих наставника: САНЕЛЕ МИТРОВИЋ, ЈЕЛЕНЕ САМАРЏИЋ, СЛАВИЦЕ ЋУРЧИЋ, ДАНКОМ ЛИШАНИН, ЈАСМИНЕ ТАНКОСИЋ, МИЛЕНЕ ТАНАСИЈЕВИЋ и МИЛКЕ РАДИВОЈЕВИЋ узели учешће на Божићној чаролији за најмлађе и хуманитарном базару са два штанда. На једном од штандова били су изложени радови и пројекти које су ученици реализовали на часовима једносменске наставе уз асистенцију своје наставнице САНЕЛЕ МИТРОВИЋ а на другом штанду, ученици су се представили својим радовима које су радили на часовима предметне и разредне наставе – са својим наставницама: ЈЕЛЕНОМ САМАРЏИЋ, ДАНКОМ ЛИШАНИН, МИЛКОМ РАДИВОЈЕВИЋ, ЈАСМИНОМ ТАНКОСИЋ и ВАЊОМ МАРИЧИЋ.

Ова манифестација је организована под руководством Општине Ивањица а у сарадњи са дечијим вртићима, школама и Црвеним крстом а биће одржана у периоду од 3. до 4. јануара 2022. године, од 10 до 14 часова, у центру града.

Штандови са предивним радовима вредне дечице, наставника, васпитача и родитеља биће постављени у главној градској улици где ће суграђани моћи да оставе добровољне прилоге за децу лошијег материјалног статуса и на тај начин им улепшају 2022. годину.

За најмлађе суграђане локална самоуправа организује концет групе ,,Duo di Maggiore“ 3. јануара у 12 часова, а 4. јануара дружење са аниматорима од 10 до 14 часова.Како ученици тако и наставници уживали су на данашњој хуманитарној манифестацији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*
*
Website